ZIUA UȘILOR DESCHISE 2019

La 06 aprilie 2019 în cadrul Facultății de Geografie a avut loc evenimentul ”Ziua ușilor deschise”. La acest eveniment au participat elevii claselor liceale, îndeosebi din clasa a XII-a și profesorii lor, veniți atât din liceele din Chișinău, cât și din liceele mai multor raioane din țară. Programul a cuprins un șir de activități cu implicarea activă a elevilor și profesorilor. 
Pentru profesori a fost organizat Seminarul metodologic ”Metodologia de evaluare în cadrul procesului de atestare a cadrelor didactice la disciplina școlară Geografie”, iar pentru elevi au fost organizate mai multe activități importante, printre care:
- Expoziția ofertelor turistice ”Evoluția profesională de la student la angajat/patron”, în cadrul căreia au participat patru agenții de turism, administrate de absolvenții specialității Turism din cadrul facultății noastre.
- Exercițiu de colectare, prelucrare și vizualizare a datelor cu drona, desfășurat în curtea universității, prezentarea stației meteorologice a facultății; simulări pe calculator.
- Concursul ”Erudit Cafe” desfășurat între elevii clasei a XII-a, în cadrul căruia elevii au demonstrat ingeniozitate, interes și cunoștințe în domeniul Geografiei.
- Dialoguri pre-Bac la disciplina școlară Geografie.
Aducem sincere mulțumiri tuturor participanților la acest eveniment pentru participare și implicare activă!





Comentarii